Såld

Nacka Forum, Nacka

Romansvägen 33

Slutpris: 4 050 000 kr

Romansvägen 33

Kontakta mäklaren för visning!

Varmt välkomna till denna helt renoverade bostad i bästa läge - för dig som är från 55 år!

Här bor man i en lägenhet som nyligen har genomgått fina och exklusiva renoveringar i kök, badrum, väggar och golv. Nuvarande ägare har på ett genomtänkt sätt gjort renoveringar som är stilrena, praktiska och har det lilla extra.

Lägenheten erbjuder 2 sovrum, rymliga ytor i kök och vardagsrum, badrum, inglasad balkong samt förråd inne i bostaden. Föreningen har dessutom många populära gemensamma faciliteter så som aktiviteter i samlingslokalen Romansen, lummig botanisk trädgård, två välutrustade tvättstugor, snickarverkstad samt gym och bastu i huset.

Utanför huset finns Nacka forum som erbjuder all nödvändig service. Här finns vårdcentral, butiker, restauranger, bank och bussar med täta avgångar. Det finns dessutom flera av Stockholms bästa naturområden i närheten så som Nyckelviken och Nackareservatet. Vill man ta båten in till stan eller ut i skärgården går detta enkelt att göra vid Nacka strand.

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Romansvägen 33, Såld i Nacka Forum, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad