Såld

Salabacke, Uppsala

Ritargatan 3

Slutpris: 2 110 000 kr

Ritargatan 3

TREA MED HISS FRÅN MARKPLAN, INGLASAD BALKONG, BASTU OCH TRÄNINGSLOKAL I FÖRENINGEN!

Välkommen till denna luftiga och ljusa 3:a i populära Salabacke. Bostaden ligger med promenadavstånd till Gränbystaden med all dess service, ett stenkast från Källparken och med cykelavstånd till Uppsalas citykärna.

Lägenheten är belägen med hiss från markplan och har genomgående smakfull färgsättning samt trevliga materialval. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med gott om förvaring i garderober och en rymlig klädkammare. Stort vardagsrum med plats för en större soffgrupp, matbord för ca 4-6 personer och här finns utgång till lägenhetens inglasade balkong med eftermiddagssol. Köket är från 2016 där nuvarande ägare uppgraderade kyl/frys 2019, i köket finns matplats för 4 personer och genomgående gott om förvaring i den vita skåpinredningen. I övrigt finns två rymliga sovrum med garderober och intill sovrummen finns lägenhetens badrum sedan föreningen stamrenovering 2004.

Till lägenheten hör ett källarförråd som är beläget i samma hus som bostaden!

Läget är ett av de bättre i Uppsala med närhet till nästan allt. Gränby Centrum med nästan 100 butiker och populära foodcourt ligger endast ett stenkast bort. Uppsala centrum och centralstation nås snabbt med cykel på cirka 10 minuter eller med buss som går var tionde minut. I Salabacke bor man i ett lugnt och omtyckt område med mycket goda framtidsutsikter. Salabacke är en stadsdel som kommer att expandera mycket de kommande åren, tack vare utbyggnaden av Östra Salabacke längs med Fyrislundsgatan och ständiga utvecklingen av Gränby köpstad och gallerian Gränby centrum som Uppsalas andra stadskärna. Detta gör ett framtida boende i området mycket attraktivt.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ritargatan 3, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad