Kommande bostad

Lännersta, Nacka

Ripvägen 2G

  • price tag icon 3 100 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 47 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 100 kr/mån
Ripvägen 2G

Mycket stilfull minivilla om 47 kvm fördelat på två plan med fönster i tre väderstreck och eget spabad! Här bor du bra med 2 egna uteplatser. Fint kvalitétskök från Ballingslöv i ljusgrått utförande, utrustat med högkvalitativa rostfria vitvaror i form utav induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin samt kyl och frys. Generöst med ljusinsläpp från stora fönsterpartier skapar en härlig rymd i bostaden. Ett mycket kvadratsmart boende med goda förvaringsmöjligheter och 1-2 separata sovrum. Helkaklat badrum med exklusiva materialval utrustat med wc, dusch och kombimaskin. Här bor du i populära och natursköna Saltsjö-Boo med nära till det mesta. Knappt 500 meter från bostaden finner du närmsta busshållplats. Även förskola, matbutik, härliga strövområden samt Gustavsviks badplats finns alla inom en liten radie från bostaden. Möjlighet att köpa som juridisk person samt hyra ut i andra hand.

- Spabad ingår
- En parkeringsplats ingår
- Går att ta bort ena rummet på bottenvåningen om man vill ha större vardagsrum

Intresseanmälan
Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

previous slide
next slide
Planlösning från Ripvägen 2G, Kommande i Lännersta, Nacka
Planlösning från Ripvägen 2G, Kommande i Lännersta, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad