Till salu

Eriksvik, Nacka

Ringleksvägen 19B

  • Friliggande villa
10 995 000 kr
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 169 m2 boarea
  • 1 182 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1989
Ringleksvägen 19B

Känsla och kvalitet i varje detalj!

Välkomna att förtjusas av denna vackra och pampiga rosa villa! Belägen i en mycket vackert anlagd äppelträdgård återfinns detta ljuvliga hem med känsla och kvalitet i varje detalj. Efter 30 år i den ikoniska rosa villan i Eriksvik är det nu dags för en ny familj att ta över rodret och förvalta denna skatt. Här bor familjen bekvämt i ett utmärkt läge nära skolor, förskolor och snabba bussar till city.

Villan välkomnar med ett dubbel takhöjd innanför pardörren och ett underbart stort vardagsrum med stavparkett i ek och en eldstad omgärdad av en pampig vitputsad spiselkrans. Vardagsrummet rymmer ett långt matsalsbord och här har man haft många härliga middagar. Pardörrar leder ut till den stora altanen i västerläge utanför. Här sitter man lite upphöjt med perfekt vy över den plana gräsmattan där barnen kan leka tryggt. Altanen har delvis tak vilket gör att man kan förlänga säsongen och äta middagar ute även regniga sommardagar. Solen rör sig runt huset och det finns alltid en uteplats där man kan sitta i solsken, från morgon till kväll. Längst ner i trädgården ligger en köksträdgård med upphöjda odlingsbäddar. Baksidan bjuder även även på en vinbärsberså och rabarber. I anslutning till vardagsrummet finns ett bibliotek som skiljs av med pardörrar. Ett perfekt rum om man vill ha tv’n lite avskiljd eller använda som kontor, matsal, bibliotek eller gästrum!

Det platsbyggda köket från Kvänum är tidlöst vackert med handmålade luckor, vitrinskåp och en fast sittbänk med förvaring under. En riktigt inbjudande och varm plats att tillbringa både vardagsmorgnar och festkvällar! En stor köksö blir den självklara samlingspunkten för familjen. Här ryms många sittande vid barstolar och det finns goda arbetsytor. I både kök och vardagsrum finns fantastiska burspråk med djupa fönsternischer. Just de vackra fönstrena är något som utmärker detta hem och bidrar till dess charm.

En trappa upp finner man tre stora sovrum runt ett stort allrum. Tidigare fanns fyra sovrum men när barnen i huset växte upp valde man att dela upp mittenrummet på deras två rum så att barnen fick mer svängrum.

På detta plan har rummen valvformade fönster i vackra fönsterkupor. Allrummet har vacker vy mot trädgården och en balustrad ner mot hallen där det är dubbel takhöjd, vilket bidrar till känslan av rymd. Badrummet är ljust och rymligt med dusch i en nisch, dubbla handfat och ett stort hörnbadkar.

Trädgården som omgärdar villan är omsorgsfullt planerad och välskött, plan och lättillgänglig. Framför huset växer äppelträd, syrener och andra blommande buskar. En röd klätterros på var sida den vackra vita pardörren utgör en härlig portal att kliva in genom under sommarhalvåret. Uteplats, gångar och parkering är fint stensatt i klassisk stil. En perennrabatt invid entrén har anlagts i samarbete med Zetas handelsträdgård. Här avlöser blomningen vartannat från tidig vår till sen höst; bland annat allium, kantnepeta, pioner, anemoner, höstsilverax utgör en midjehög plantering framåt augusti som går i blå och rosa nyanser.

För bilen finns en carport med laddstolpe för elbil och ett bakomliggande förråd med fönster mot trädgården.

På Ringleksvägen bor man tyst och lugnt men ändå med närhet till Stockholms innerstad. Busshållplatsen ligger 111 m från ytterdörren. Samtidigt är det gångavstånd till förskolor och skolor. T ex nås Sågtorpsskolan (f-6) via en en kort promenad på villagata och en genväg i slutet av Munkkärrsvägen. På kort cykelavstånd finns öven Boo Gård skola (f-9) och Myrsjöskolan (f-9). Går man Ringleksvägen ner kommer man till Eriksviks härliga badplats med tillhörande hopptorn på en flotte. Ett riktigt samlingsställe om sommaren! Även Gustavsviks vackra badplats med utsikt över Baggensfjärden ligger på kort avstånd.

Välkommen att uppleva denna vackra villa!

Intresseanmälan
Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Ringleksvägen 19B, Till salu i Eriksvik, Nacka Planlösning från Ringleksvägen 19B, Till salu i Eriksvik, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad