Såld

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 4B

Slutpris: 3 610 000 kr

Ringgatan 4B

LÄGENHET MED UTSIKT ÖVER ÅRUMMET, RYMLIG PLANLÖSNING OCH MODERN FASTIGHET MED HISS FRÅN MARKPLAN.

Modern och mycket smakfull lägenhet i fastighet från 2009 med hiss från markplan. Njut på den rymliga balkongen med vacker utsikt mot Fyrisån. Populärt och lugnt läge i Luthagen med närhet till stadskärnan, service och skolor/förskolor.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall, badrum med badkar, två bra sovrum och ett stort vardagsrum med modern och öppen planlösning mot köket, stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp och utgång till den fantastiska balkongen med utsikt mot innergården och årummet.

Till lägenheten hör ett källarförråd som ligger i samma huskropp som lägenheten.

Här bor ni i en mycket trivsam förening med god ekonomi. Gården har fin grillplats, fruktträd och lekplats för barnen, med årummet som en naturlig förlängning. På andra sidan gatan ligger Seminarieparken, en mycket uppskattad oas bland områdets familjer.

Läget är utmärkt med förskola och skola för alla åldrar på promenadavstånd, och flera mataffärer på nära avstånd. Ni har nära till Fyrishovs badhus, idrottsarenor och Friskis & Svettis, och hälsovård finns vid Svartbäckens vårdcentral. Längs Fyrisån och i Stabbyskogen finns fina promenad- och motionsspår. Här har ni en lugn och barnvänlig utgångspunkt med fem minuters cykelväg längs ån ner till centrum, goda busskommunikationer från Svartbäcksgatan och bra förutsättningar för pendling.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringgatan 4B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad