Såld

Främre Svartbäcken, Uppsala

Repslagargatan 15A

Slutpris: 1 750 000 kr

Repslagargatan 15A

1:a högst upp med balkong och nära till city!

Nu behöver du inte vänta längre!

Här har du en välplanerad 1:a med solig balkong utan insyn belägen i gröna och sköna Främre Svartbäcken!
Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med stavparkett och gott om plats för både matbord, umgängesytor samt säng i sovalkov. Vidare rymmer lägenheten även ett praktiskt arbetskök och ett rymligt helkaklat badrum med förberedelse för tvättmaskin samt förvaring i kommod och högskåp.

Bostaden passar perfekt som första boende eller som studentbostad men kan även passa som övernattningslägenhet då det är nära till centralstationen. Bostadsrättsföreningen Dag är en förening med god ekonomi som erbjuder en fantastisk innergård och har en belåningsgrad på 3 147 kr/kvm. Föreningen har precis iordningställt ett mindre gym samt bastu i källaren som är tillgängliga för alla medlemmar. I månadsavgiften på 1 738 kr ingår värme, vatten, tv samt bredband. Utöver det har föreningen kollektivt avtal för el vilket blir väldigt fördelaktigt för dig som medlem, debiteras via separat tillägg! Det enda du behöver lägga till är hemförsäkring. Till bostaden hör även två stycken förråd, varav det ena är beläget på vinden ovanför lägenheten.

I området nära bostaden finner du bl.a. den mysiga Stiernhielmsplan, en oas mitt i svartbäcken som kan nyttjas för härliga sommarstunder. Fem minuter bort med cykel finner du centralstationen och stadens puls och allt city har att erbjuda. Här bor du nära till centrum, Ekonomikum, universitet och nationer. Närmsta livsmedelsbutik är Ica Supermarket Luthagens Livs, endast 5 min med cykel. I närområdet finns flertalet butiker och restauranger.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Repslagargatan 15A, Såld i Främre Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad