Såld

Haga, Västerås

Rekylgatan 14

Slutpris: 1 295 000 kr

Rekylgatan 14

Totalrenoverad tvåa på våning 11!

Bli först att flytta in i denna total-renoverade tvårummare med magisk utsikt!

- Totalrenovering
- Möjlighet till snabbt tillträde
- Stabil förening med god ekonomi
- Bredband ingår i avgiften
- Magisk utsikt från våning 11

Genomgående renoverad: Lägenheten har genomgått en omfattande renovering där alla väggar, lister, golv och tak är renoverat samt nytt badrum och kök! Varje renovering har gjorts med omsorg för att skapa härlig atmosfär och enhetlig stil. Häpnadsväckande utsikt över Västerås stad från lägenhetens alla fönster.

Bostaden fördelar sig över en inbjudande hall med garderober, ett nytt och fräscht kök med nya vitvaror (alla garantier medföljer), ett helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin, ett rogivande sovrum med förvaring via garderober, ett socialt vardagsrum med ljusinsläpp via fönsterpartier och en häpnadsväckande utsikt samt en inglasad balkong.

Med attraktiv adress och belägen i en välskött förening med en stabil ekonomi. Här har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, inklusive matbutiker, utmärkta kommunikationsmöjligheter och det populära Stenby köpcentrum. Dessutom ligger Västerås city med sitt mångfacetterade utbud bara en kort avstånd bort.

Stabil förening med god ekonomi som erbjuder ett förråd & en matkällare till varje lägenhet samt tvättstuga, bastu och gym. Läs mer på https://www.rekylen.se/

Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad