Såld

Bärby Hage, Uppsala

Raketgatan 11

Slutpris: 7 700 000 kr

Raketgatan 11

Ljus enplansvilla i fint skick med vidbyggt garage.

Välkommen till denna ljusa och fina enplansvilla i populära Bärby Hage. Här bor ni med ett ogenerat läge på en lugn gata nära trevliga Bärbyparken med bl a lekplats och fotbollsplan. Husets 165 kvm kännetecknas av ett skönt ljusinsläpp med rejäla sällskapsytor och ljus färgsättning. Här får du även gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare, vindsutrymme och garderober. Fiberansluten fastighet.

Lättskött trädgårdstomt med ett ypperligt solläge, bra gräsytor och flera fruktträd och bärbuskar. Huset har ett inglasat uterum och en altan med eftermiddags- och kvällssol. På framsidan finner du den andra altanen med förmiddags- och eftermiddagssol. Bilen parkerar du antingen i det isolerade enbilsgaraget eller på den asfalterade uppfart med plats för ytterligare två bilar.

Här bor ni i barnvänliga kvarter nära naturskön miljö med fina grönområden, lekplatser och motionsspår i Röbo. En promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bl a mataffär, konditori, blomsterhandel och restauranger. Till citykärnan tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna endast 15 minuter med cykel, alternativt med buss som har täta avgångar. För dig som pendlar med bil så är det ett fördelaktigt läge nära 55:an och E4:ans påfart. Här bor du också nära väl ansedda förskolor och skolor.

Tillträdesidé är april 2022 eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen att ringa fastighetsmäklare Mattias Forsberg på 0761-099755 för att boka er visningstid.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Raketgatan 11, Såld i Bärby Hage, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad