Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Råbyvägen 82

2 095 000 kr
area icon Yta
  • 65 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 173 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2019
Råbyvägen 82

MODERN LÄGENHET MED ÖPPEN PLANLÖSNING & INGLASAD BALKONG MOT INNERGÅRD.

Välkommen till denna moderna och rymliga tvåa på populära Kapellgärdet! Här bor du i en lägenhet med genomgående hög standard och inglasad balkong! En stor fördel med den här lägenheten är att den har en stor klädkammare med gott om förvaring och även ett vindsförråd!

Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring i rymlig klädkammare, välutrustat kök och en öppen planlösning till vardagsrummet vilket öppnar upp för sociala tillställningar! I sovrummet finns goda förvaringsmöjligheter samt plats för en större säng och t.ex. arbetsplats. Ytskikten är stilrena med parkettgolv, vitmålade väggar samt vitt kök med släta luckor.

Här bor du med cykel- och promenadavstånd till city och Resecentrum, alternativt goda busskommunikationer med täta turer och nära busshållplats. Mycket bra läge för dig som pendlar via E4:an norr- och söderut. I närbelägna Gränby köpstad och dess köpcentrum, Gränby centrum, finns allt att tillgå som du behöver i din vardag i form av butiker och restauranger m.m. För den sportintresserade finns ett närliggande gym och vid Gränby sportfält, finns även Uppsalas friidrotts- och innebandyarena, IFU Arena.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Råbyvägen 82, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad