Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Råbyvägen 20

Slutpris: 1 520 000 kr

Råbyvägen 20

VÄLPLANERAD TVÅA SOM HAR MODERN PLANLÖSNING MED NÄRHET TILL CITY.

Ring för visning - Flexibelt tillträde

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa. Bekvämt belägen en halv trappa upp i byggnad från 2011 med hiss från markplan. Lägenheten har bra sällskapsytor, en öppen planlösning, ljus färgsättning och samtliga fönster mot den lugna gårdsmiljön.

Planlösningen ger er entré/hall med plats för ytterkläder, kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Duschrum/WC med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här får ni även ett sovrum med plats för säng samt skrivbord för den som önskar sig det.

Stabil och välskött förening. Här bor ni med närhet till bl a flera parker, lekparker och med ett bekvämt cykelavstånd till centrumkärnan, tågstationen, mataffär och gym.

Välkommen på visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Råbyvägen 20, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad