Såld

Gustavsberg - Farstadal, Värmdö

Publikvägen 1

Slutpris: 4 200 000 kr

Publikvägen 1

Bo i en stor 4a med radhuskänsla och egen soldränkt uteplats med planteringar.

Härlig gavellägenhet med ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck och egen uteplats med odlingar och plats för både loungemöbel och matplats. Låt barnen leka utanför medan du förbereder en härlig grillmiddag. En stor gavel 4:a med tre generösa sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare och separat gäst-wc. Bostaden har en väl tilltagen, möblerbar hall med separat inredd klädkammare. Hjärtat av lägenheten är det fina, välplanerade köket i öppen plan mot vardagsrummet med utgång till uteplatsen. Utöver lägenhetens generösa förvaring finns också ett väl tilltaget vindsförråd.

Brf Berså är en populär, välskött förening i ett trevligt grannskap där man har tillgång till "Villan" en gemensamhetsanläggning med mötes/festlokal, bastu och övernattningsrum. Du har möjlighet till parkering i anslutning till innergården med möjlighet till högeffektladdning av elbil!

Här bor du omgiven av grönska, skärgårdskänsla med tillgång till hav och sjö, samtidigt med närhet till skola, förskola, mysiga caféer, trevliga restauranger och butiker.

Busshållplats med direktbussarna som tar dig smidigt in till Slussen eller Cityterminalen på bara 25 min har ni precis intill byggnaden. Under sommarhalvåret kan man även åka båt till/från Slussen. Gustavsberg befinner sig fortfarande i en spännande utvecklingsfas. Det historiska gamla fabriksområdet har nu blivit till en levande stadsdel där fabrikens historia är synlig för invånare och besökare då industriarkitekturen bevaras.

I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från lägenheten finns matbutiker men även småbutiker, café och restaurang och flertal outlets med glas, keramik och porslin. Ytterligare några minuter bort finns Gustavsbergs Centrum och de större köpcentrumen Värmdö marknad och Värmdö Köpcentrum med ett 70-tal butiker. Vid Gustavsbergs centrum som är knutpunkten med sin bussterminal finner du idag bland annat matbutik, blomster och presentbutik, skönhetsvård, bibliotek, bio och teater, bank, apotek, gym, systembolag och även äventyrsbadet - Gustavsbergsbadet och flera andra idrottsanläggningar.

Den gamla bruksorten Gustavsberg är huvudorten på Värmdö som ligger mitt i Stockholms skärgård och är välkänd för sin konsthistoria och porslinstillverkning som började för över 100 år sedan. För att ytterligare berika området ges även plats för nya restauranger, verksamhetslokaler och parker. I Porslinskvarteren bor du med närhet till skola och förskola runt husknuten. Expansionen rymmer också ett aktivt båtliv, på Kattholmen Position: 59°19,46 N 18°22,58, sjökort 6142 SE, finns ett marint centrum med en ny gästhamn, minigolf, aftersail samt en populär restaurang. Flerbostadshus och radhus skapar tydliga kvarter med en mysig känsla och ett lummigt parkstråk binder samman kvarteret med hamnen.

Närheten till vatten med både sjö och havsbad och storslagen natur är påtaglig. Promenad- och joggingstigar i både skog och längs havet finns runt hörnet. Gustavsberg har växt upp kring den stora porslinsfabriken som ligger vid hamnen i en av Baggensfjärdens vikar. Porslinskvarteren andas kreativitet och skaparglädje från forma tider och en kulturell miljö genomsyrar kvarteren.

Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Publikvägen 1, Såld i Gustavsberg - Farstadal, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad