Såld

Luthagen, Uppsala

Prästgårdsgatan 9B

Slutpris: 3 350 000 kr

Prästgårdsgatan 9B

Välplanerad gavellägenhet med uthyrningsdel

Välkommen till denna ljusa och välplanerade gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Belägen högst upp i huset med en fri vy över gårdsmiljön. Lägenheten ger er stora möjligheter då den har två separata ingångar och en mycket bra uthyrningsdel som, för dig som önskar, naturligt kan integreras med övriga bostaden precis som den nuvarande ägaren gör. Här får du även två toaletter och en balkong med eftermiddags- och kvällssol. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar förråd om sammanlagt ca 11 kvm.

Planlösningen ger er entré/hall med förvaring, kök med matplats, ett ljust vardagsrum med hörnläge och utgång till balkongen, ett badrum med fönster samt två sovrum med inbyggda garderober. Uthyrningsdelen har hall med garderob, gästtoalett och ett sovrum som är förberett för pentry.

Som boende i Brf Stabbygårdarna bor du på en mycket lugn gata med direkt närhet till bland annat restauranger, livsmedelsbutiker, caféer och Stabbyskogens vackra grönområde med löpspår. Behagligt cykelavstånd till den absoluta Citykärnan och enkel access till 55:an för dig som bilpendlar. Stabil och välskött förening med god ekonomi. I källaren finns ett nyrenoverat duschrum som kan nyttjas av eventuell hyresgäst till uthyrningsdelen.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Prästgårdsgatan 9B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad