Kommande bostad

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 92

  • price tag icon 3 823 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 595 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 36 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 823 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Portalgatan 92

Optimalt planerad etta med sovalkov och stor balkong med kvällssol. Högt läge på våning 5/6!

Välkomna till en ljus och trevlig lägenhet med öppen planlösning med ordentlig sovalkov, belägen på våning fem med hiss från markplan. Luftig och trivsam planlösning med kök och naturlig plats för matbord och soffmöbel. Rikligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och stor balkong med kvällssol.

Planlösningen ger dig entré/hall med inbyggd garderob, välutrustat och modernt kök, lättmöblerat rum med utgång till balkong som vetter mot innergården, fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt en sovalkov med plats för 140 säng.

I föreningen finns tillgång till en härlig takterrass med bastu och relaxavdelning, övernattningslägenhet för gäster att sova över i samt miljö- och cykelrum. Ett källarförråd ingår i varje lägenhet.

Området Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.
I grannföreningen (Brf Diskuskastaren) har en pizzeria samt en närbutik med postutlämning precis öppnat.

Intresseanmälan
Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 92, Kommande i Kapellgärdet, Uppsala Planlösning från Portalgatan 92, Kommande i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad