Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 90

Nästa visning
calendar icon tisdag 12 december 17:45 - 18:15
1 995 000 kr FAST PRIS
area icon Yta
  • 52 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 879 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Portalgatan 90

FAST PRIS!! Optimalt planerad tvåa med stor balkong & kvällssol. Högt läge, vån 5/6! Flera tillval!

FAST PRIS!
Fast pris innebär att du har möjlighet att köpa denna fina lägenhet direkt, utan att invänta andra intressenter och en eventuell budgivning. Först till kvarn... Flexibelt tillträde.

Välkomna till en ljus och trevlig lägenhet med öppen lösning mellan kök och vardagsrum, belägen på våning fem med hiss från markplan. Flera påkostade tillval har bidragit till en extra ljus och trivsam lägenhet. Vackert ljust askgolv samt vitmålade väggar i kombination av kök med tillvalet "Nordiskt" medför en exklusiv känsla i bostaden. Rikligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i både vardagsrum och sovrum. Stor balkong med kvällssol.

Planlösningen ger dig entré/hall med inbyggd garderob, välutrustat och modernt kök, lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong som vetter mot innergården, fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett sovrum med inbyggd garderob och plats för dubbelsäng. Tack vare de välplanerade ytorna passar denna bostad såväl par såsom singelhushållet.

I föreningen finns tillgång till en härlig takterrass med bastu och relaxavdelning, övernattningslägenhet för gäster att sova över i samt miljö- och cykelrum. Ett källarförråd ingår i varje lägenhet.

Området Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.
I grannföreningen (Brf Diskuskastaren) har en pizzeria samt en närbutik med postutlämning precis öppnat.

Visningar

OBS! Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! tisdag 12 december, 17:45 - 18:15
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 90, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala Planlösning från Portalgatan 90, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad