Kommande bostad

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 90

  • price tag icon 8 451 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 795 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 111 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 8 451 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Portalgatan 90

RYMLIG & VÄLPLANERAD FEMMA! POPULÄRT OMRÅDE & TVÅ BALKONGER!

- RING FÖR VISNING -

Välplanerad femma med två balkonger i vardera väderstreck. Här finns plats för den stora familjen med en planlösning som erbjuder fyra rymliga sovrum, två duschutrymmen och ett rejält vardagsrum med öppen planlösning mot lägenhetens kök. Stor matplats i vardagsrum/kök och utgång till en av de två större balkongerna från köket.

I föreningen finns tillgång till en härlig takterrass med bastu och relaxavdelning, övernattningslägenhet för gäster att sova över i samt miljö- och cykelrum. Ett källarförråd hör till lägenheten.

Området Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.
I grannföreningen (Brf Diskuskastaren) har en pizzeria samt en närbutik med postutlämning precis öppnat.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Portalgatan 90, Kommande i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad