Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 86

Slutpris: 4 350 000 kr

Portalgatan 86

FEMMA MED RADHUSKÄNSLA & TVÅ FANTASTISKA UTEPLATSER! UNIK FEMMA I POPULÄRA KAPELLGÄRDET.

Bo bekvämt med radhuskänsla och sol från morgon till kväll på två fantastiska uteplatser. Här får du möjlighet att bo med en genomtänkt planlösning där sovrumsindelningen är separerad från vardagsrum och kök. Den ena uteplatsen är delvis inglasad och är belägen mot väst med eftermiddag- och kvällssol. Utsikt mot Svartbäckens charmiga villakvarter skapar en trivsam känsla. Den andra uteplatsen är mycket rymlig och nås från ett sovrum. Lägenheten har gott om förvaring utrymmen i två klädkammare och ett källarförråd. Dessutom finns två stilrena badrum där ett även har tvättmaskin/torktumlare. Fönster i två väderstreck ger fint ljusflöde i bostaden.

Den öppna planlösningen ger bostaden en mycket hemtrevlig och trivsam känsla. köket blir en naturlig knytpunkt och är utöver det både snyggt och praktiskt. En av flera fördelar med att bo på markplan är att det är oerhört barnvänligt och att du enkelt kan släppa iväg barnen själva för lek på den trivsamma innergården.

För dig som söker en stor lägenhet i ett område som erbjuder närhet till allt är detta hem väl värt en visning!

Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen.

Missa inte denna chans och anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 86, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad