Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 75

Slutpris: 3 125 000 kr

Portalgatan 75

Välplanerad och ljus 4:a med uteplats och balkong.

//Bredband, varmvatten ingår månadsavgiften och flertalet tvättstugor finns i föreningen//

Nu finns tillfälle att förvärva en fantastisk och väldisponerad 4:a i fastighet med hiss från markplan. Här bor du i en förening som inkluderar mycket i månadsavgiften och lägenheten har uteplats(söderläge) mot föreningens innergård samt balkong.

Planlösningen fördelar sig på välkomnande hall, trivsamt kök med med balkong, fräscht och väl tilltaget badrum med tvättmaskin/torktumlare, separat wc samt tre sovrum. Här bor du bekvämt med hiss från garageplan samt närhet till en av föreningens flertalet tvättstugor. I föreningen finns gemensam och härlig innergård med stor gräsyta och lekplats, praktiskt övernattningsrum samt flera välutrustade tvättstugor.

Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett rymligt källarförråd som man med fördel når via hissen.

Stabil och välskött förening där mycket ingår i avgiften och med en trevlig gårdsmiljö. Populära Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar och restauranger. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik i huset bredvid och inom räckhåll finns bl. a Vaksala torg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 75, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad