Kommande bostad

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 50

  • price tag icon 4 960 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 895 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 78,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 960 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2014
Portalgatan 50

Bo högst upp i huset med modern planlösning & gångavstånd till city! Dubbla balkonger varav en stor!

Välkommen till denna ljusa och smakfullt inredda lägenhet om tre rum och kök i centralt läge. Bostaden är belägen på fjärde våningen i modern fastighet med hiss från markplan. Två balkonger varav den större balkongen är in mot innergården och den mindre balkong mot portalparken.

Den öppna planlösningen erbjuder välkomnade hall, luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier, fint kök med moderna tillval, stilrent badrum med tvättmaskin/torktumlare samt två sovrum varav föräldrasovrummet är av generös storlek med goda förvaringsmöjligheter. Fönster i två väderstreck ger fint ljusflöde.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Populära Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar och restauranger. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik i huset bredvid och inom räckhåll finns bl. a Vaksala torg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen.

Föreningen erbjuder b.la sina medlemmar en vacker innergård med grillmöjligheter, cykelrum, barnvagnsförråd, tvättstuga, möjlighet till garage och övernattningsrum. För den aktive erbjuder föreningen även boulebana, pingisbord samt en putting green. I Brf Gröna huset är man mån om miljön och har miljöanpassat större delar av föreningen vilket håller driftkostnaderna lägre.

Missa inte detta tillfälle och anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Portalgatan 50, Kommande i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad