Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 4A

Slutpris: 3 395 000 kr

Portalgatan 4A

TVÅ BALKONGER - TVÅ DUSCHUTRYMMEN - HISS FRÅN MARKPLAN - VÅNING 4 AV 5

TVÅ BALKONGER - TVÅ DUSCHUTRYMMEN - HISS FRÅN MARKPLAN - VÅNING 4 AV 5

Välkommen till en välplanerad och genomgående ljus lägenhet med två balkonger, hiss från markplan och två badrum! Lägenheten lämpar sig utmärkt för den stora eller växande familjen med sitt utmärkta läge och fina barnvänliga innergård. Här bor du med bekvämt avstånd till stadskärnan, Resecentrum och all tänkbar service, föreningen har god ekonomi och gott om bilplatser med separat kösystem!

Planlösningen erbjuder ett rymligt kök med med matplats för ca 6-8 personer, vardagsrum med utgång till en inglasad balkong mot innergården i västerläge och tre bra sovrum varav det ena sovrummet har en stor balkong där du kan njuta av förmiddagssolen. Två badrum, varav ett har badkar och tvättmöjligheter och det andra har duschhörna. Det är genomgående fina golv i ekparkett och väggarna är tapetserade och vit målade.

Föreningen är välskött med stabil ekonomi där det mesta ingår i avgiften. Den fina innergården erbjuder både lekplats för de små och gemensamma träsgårdmöbler samt planteringar och trivsamt grönskande gräsmattor.

Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen.

Missa inte din möjlighet att besöka denna bostad och anmäl dig till visning redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 4A, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad