Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 2A

Slutpris: 3 195 000 kr

Portalgatan 2A

DRÖMTREA I POPULÄRA KAPELLGÄRDET MED KVÄLLSSOL PÅ DEN RYMLIGA BALKONGEN.

En välplanerad, trevlig 3:a på våning 3 av 5. Bostaden är i nyskick. Redan när du kommer in i hallen får du en behaglig känsla av ljus och rymd. Här har ni en lägenhet som visar nyproduktion när det är som bäst. Moderna tillval, gott om förvaring och en fantastisk lägenhet att ha gäster året runt.

Trevligt kök med arbetshörna/skafferi och köket har bra plats för matbord. Ett härligt kök med stort ljusinsläpp och utgång till balkongen där du fina sommarkvällar kan koppla av och njuta av dagens sista solstrålar. Fullt utrustat kök med vitvaror från Siemens så som induktionshäll, spiskåpa, helintegrerad diskmaskin, ugn och mikrovågsugn i högskåp samt kyl och frys. Vit köksinredning från Marbodal. Bostaden har två sovrum som är helt avskilda från varandra. Det ena sovrummet har en stor skjutdörrsgarderob för förvaring och det andra sovrummet har fönster mot föreningens innergård. Hallen har skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter och ett städskåp. Smakfullt badrum med klinkergolv och väggarna är klädda med kakel. Badrummet har både tvättmaskin och torktumlare från Siemens och ovan maskinerna finns en praktisk arbetsyta samt förvaringsskåp. Duschhörna med duschväggar, kommod med handfat, spegel med belysning samt WC. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv samt vitmålade väggar.

Föreningen har 28 garageplatser för uthyrning enligt kösystem mot en kostnad om 1200 kr/månaden. Det finns cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd.

Att bo i Kapellgärdet innebär att du bor med utmärkt läge i kanten av Uppsalas stadskärna. Bra kommunikationer med stadsbussar samt med tåg från Uppsala resecentrum. Använder du bil så tar du dig lätt ut till kringlederna för att sedan ta dig vidare till din destination. Du har med detta boende nära till stadens hela utbud i form av kulturliv, shopping och nöjen. Genom en promenad längs Fyrisån når du centrum.

Missa inte denna möjlighet att anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 2A, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad