Kommande bostad

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 29

  • price tag icon 5 251 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 590 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 97 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 251 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2004
Portalgatan 29

Välplanerad bostad på vån 5/7 med balkong i västerläge mot innergården!

Här erbjuds en stilren bostad om 4 rum och kök med balkong i västerläge, belägen på vån 5/7 i fastighet med hiss från markplan.

Planlösningen erbjuder hall med plats för hatthylla och förvaring i separat klädkammare samt garderob, rymligt kök med köksö, vita köksluckor och goda arbetsytor på svart stenskiva. Köket är stilrent och har all maskinell utrustning som önskas, bland annat hel kyl och frys och diskmaskin. Vardagsrummet är lättmöblerat och härifrån tar du dig ut på balkongen som ligger i västerläge med gott om sol hela eftermiddagen. Utöver detta finns tre stycken sovrum, samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående i lägenheten ligger ett nytt ljust ekparkettgolv och i hallen ligger ett svart blankt klinkersgolv.

Brf Porten är en stabil förening med låg belåning (5 960 kr/kvm år 2022) och god ekonomi som erbjuder sina medlemmar förråd, cykelförråd och parkering utomhus eller i garage. I månadsavgiften ingår bland annat tv och internet 250 Mbit/s. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna. Medlemmen behöver därför inte teckna eget bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring.

Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen.

Tillträde enligt överenskommelse. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Intresseanmälan
Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Portalgatan 29, Kommande i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad