Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 29

Slutpris: 3 425 000 kr

Portalgatan 29

Välplanerad bostad på vån 5/7 med balkong i västerläge mot innergården!

Här erbjuds en stilren bostad om 4 rum och kök med balkong i västerläge, belägen på vån 5/7 i fastighet med hiss från markplan.

Planlösningen erbjuder hall med plats för hatthylla och förvaring i separat klädkammare, rymligt kök med matplats för ca 6 personer. Köket är stilrent har all maskinell utrustning att önska, bland annat hel kyl och frys, vinkyl och diskmaskin. Vardagsrummet är lättmöblerat och härifrån tar du dig ut på balkongen som ligger i västerläge. Utöver detta finns tre stycken sovrum, samt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Brf Porten är en stabil förening med låg belåning (6121 kr/kvm år 2021) och god ekonomi som erbjuder sina medlemmar förråd, cykelförråd och parkering utomhus eller i garage. I månadsavgiften ingår bland annat kabel-tv och fiber 250 Mb/s. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna. Medlemmen behöver därför inte teckna eget bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring.

Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen.

Tillträde enligt överenskommelse. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 29, Såld i Kapellgärdet, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad