Såld

Vetterstorp, Västerås

Polstjärnegatan 37

Slutpris: 1 495 000 kr

Polstjärnegatan 37

Renoverad trea med inglasad balkong och härligt utsikt!

Välkommen till Polstjärnegatan och denna exklusivt renoverade trea med en inglasad och insynsskyddad balkong!

- Magisk utsikt från balkongen mot skogsdunge
- Låg belåningsgrad i föreningen (1 145kr/kvm)
- Separat tvättrum/gäst-wc
- Totalrenoverad med materialval av kvalité

Bostaden har totalrenoverats med noga utvalda materialval en känsla av lyx. Målats och tapetserats om samt nytt tyskt laminatgolv 2019. Alla dörrar är bytta 2021 och balkongen renoverad 2021 med kakel från Tyskland. Belägen högst upp i huset i ostört läge med insynsskydd från balkongen och en känsla av rymd. Fördelar sig över en inbjudande hall, ett superfräscht kök renoverat 2020 med vitvaror från Bosch och som är utrustat med allt man behöver samt med plats för matgrupp, två rogivande sovrum med förvaring i bägge, en klädkammare med skjutdörrar, ett lyxigt renoverat badrum renoverat 2021, ett tvättrum som är tidigare gäst-wc och sist men inte minst ett socialt och rymligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong i västerläge.

Mysigt område med mycket grönska och skogskänsla med promenadavstånd till Västerås City, Oxbackens Centrum, busshållplats, matbutik och förskolor. Närhet till fina promenadstråk.

Stabil föreningen med låg belåningsgrad (1 145kr/kvm) med stora renoveringar bakom sig såsom stambyte. Parkeringar finns tillgängligt och förråd hör till lägenheten.

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Polstjärnegatan 37, Såld i Vetterstorp, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad