Till salu
Budgivning pågår

Bäckby, Västerås

Plåtverksgatan 121

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 1 700 000 kr Visa alla
  • Kedjehus
1 995 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
  • 152 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1973
Plåtverksgatan 121

Nyrenoverat med friköpt tomt och två toaletter!

Välkommen till Plåtverksgatan 121 och detta nyrenoverade kedjehus med två toaletter! Du möts av kök och vardagsrum i öppen planlösning med klinkergolv, tre tilltalande sovrum , ett helkaklat badrum med dusch och ett helkaklat badrum med toalett och tvättstuga. Huset har genomgått stora renoveringar såsom nytt kök med nya vitvaror, nya fönster, nya badrum, nya golv och väggar. Trevlig trädgård i soligt västerläge med en trallad del. Separat förråd på tomten.

Samfälligheten ansvarar över värmecentral, tre miljöbodar, tvättstugor, gemensamhetslokal, kabel-TV, Fiber via Fibra, lekplats, ytterbelysningar samt gemensamma grönområden och förbindelsegator. Läs mer här https://bandverket.se/

Närhet till lekplatser, skolor, matbutiker och bussförbindelser. Erikslund Shopping Center ligger hyfsat nära med dess breda utbud och även Västerås City.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Bostad

Ekonomi

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad