Till salu

Bäckby, Västerås

Plåtverksgatan 105

2 195 000 kr
area icon Yta
  • 73 m2 boarea
  • 140 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1973
Plåtverksgatan 105

Topprenoverat!

Bli först att flytta in i detta modernt renoverade radhus med kvalitativa materialval! Ett lättskött boende som är billig i drift. Stabil samfällighetsförening där det mesta ingår i avgiften. Bostaden har genomgått en renovering som har innefattat bland annat byte av fönster till 3-glas isoler, nytt kök, nytt badrum, nya golv och väggar samt ändrad planlösning.

Parkettgolv, målade väggar och en känsla av lyx är genomgående i hela bostaden. Fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhängning, sociala ytor i vardagsrum och kök med en avskiljande köksö med sittplatser. Vidare har man två tilltalande sovrum med garderober för förvaring och sist men inte minst ett lyxigt och helkaklat badrum med tvättmaskin och fina nischar. Trevlig trädgård i soligt västerläge med en trallad del. Separat förråd på tomten.

Samfälligheten ansvarar över värmecentral, tre miljöbodar, tvättstugor, gemensamhetslokal, kabel-TV, Fiber via Fibra, lekplats, ytterbelysningar samt gemensamma grönområden och förbindelsegator. Till området hör 63 garage (360 kr/mån), 72 bilplatser med eluttag (250 kr/mån) och 45 bilplatser utan el (70 kr/mån) som alla hyrs ut i separat kö. Det finns även 17 gästparkeringar.

Närhet till lekplatser, skolor, matbutiker och bussförbindelser. Erikslund Shopping Center ligger hyfsat nära med dess breda utbud och även Västerås City.

Välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! onsdag 31 maj, 17:30 - 18:00
Anmäl mig

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad