Till salu

Kungsholmen - Kungsklippan, Stockholm

Pipersgatan 16, vån 9 & 10

  • price tag icon 11 502 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
14 975 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 128 m2 boarea
  • 9 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 11 502 kr/mån
floors icon Våning
  • 9 av 10 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1934-1938
Pipersgatan 16, vån 9 & 10

Vacker etagelägenhet i hjärtat av Kungsholmen

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva denna vackra etagelägenhet fördelad på 128 kvm lägenhetsyta, 35 kvm terrass och 9 kvm uterum. Belägen på våning 9 och 10, med en alldeles egen takvåning bjuder denna bostad på en fin utsikt över Kungsholmen. Här kommer du bo i ett lyxigt hem med hela fem rum som bjuder på ett otroligt ljusinsläpp, vackra originaldetaljer bevarade såsom fiskbensparkett och en underbar kombination av sociala inomhus- och utomhusutrymmen. Välkommen att besöka ditt potentiella drömboende på lugna Pipersgatan på Kungsholmen.

Här välkomnas du av ett hem som inger en känsla av både lyx och hemtrevnad. Den öppna hallen är en naturlig knutpunkt till första våningsplanets samtliga rum. Härifrån når du bland annat det fullt utrustade köket som bjuder på utmärkta förvaringsmöjligheter i klassiskt vita över- och underskåp samt flertalet större förvaringsskåp. Hallen binder samman köket med matsalen som skymtar fram bakom eleganta glasade skjutdörrar med spröjs. Här ryms plats för en matgrupp för minst 6-8 personer. Utöver det sovrum som finns idag finns möjlighet att skapa ytterligare ett rogivande sovrum av matplatsen. Vidare nås allrummet från hallen som ger fina möjligheter att möblera efter personligt tycke. I anslutning till allrummet ligger bostadens mysiga sovrum.

I hallen finner du en vacker spiraltrappa som leder upp till bostadens pärla – takvåningen. Här finns goda sociala ytor som ger upphov till umgänge och härliga stunder med familj och vänner. Föreställ dig vackra sommarkvällar med en fantastisk utsikt att avnjuta. Under snäppet kallare dagar finns möjlighet att flytta in till det inglasade rummet som ger en känsla att sitta utomhus med sina stora glasade dörrar. Vid ännu mörkare och kallare dagar finns ett stort vardagsrum att tillgå. Här kan du ha mysiga kvällar framför den öppna spisen.

Brf Kungsklippan är en äkta och stabil bostadsrättsförening. Föreningen äger tolv fastigheter på friköpt mark, förvärvade 1934–1936. Föreningen är Sveriges näst största bostadsrättsförening och upplåter 1031 bostadsrätter och 47 lokaler. Föreningens gemensamma utrymmen består av en gästlägenhet, tvättstugor, grovsoprum och återvinningsrum, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser och kanotrum. Föreningen disponerar även takterrasser med hisnande utsikt.

På Pipersgatan 16 bor du på Kungsholmen, ett mycket attraktivt område med närhet till många bekvämligheter och rekreation. Inom 5–10 minuters promenadavstånd har du Centralen, Sergels torg, Åhléns City, Kulturhuset och Hötorget. Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och strandpromenaden med promenad- och joggingstråk och cykelvägar ligger inom gångavstånd. Populära Mälarpaviljongen ligger en bekväm promenad bort och fortsätter du på vägen finner du grönskande Rålambshovsparken med badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter. Goda kommunikationer i närheten där närmsta tunnelbanestation är Rådhuset (blå linjen), samt många bussar i närheten. Centralstationen ligger en kort promenad bort som knyter samman samtliga kommunikationer.

Sammanfattningsvis är detta en bostad som har allt du kan tänkas önska. Flertalet rum finns att tillgå med möjligheten att sätta din alldeles egna personliga prägel på, belägen i ett centralt och attraktivt område med all tänkbar service!

Intresseanmälan
Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Pipersgatan 16, vån 9 & 10, Till salu i Kungsholmen - Kungsklippan, Stockholm
Planlösning från Pipersgatan 16, vån 9 & 10, Till salu i Kungsholmen - Kungsklippan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad