Kommande bostad

Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka

Pilkgatan 13

  • Radhus
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 127 m2 boarea
  • 141 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1973
Pilkgatan 13

Familjevänligt radhus på Fiskarhöjden med fyra sovrum, dubbla badrum och ostörd uteplats utan insyn!

Familjevänligt radhus på Fiskarhöjden med fyra sovrum, dubbla badrum och ostörd uteplats utan insyn!

- Balkong
- Två badrum
- Fyra sovrum
- Friköpt tomt
- Separat förråd
- Garage och p-plats
- Uteplats med terass utan insyn

Varmt välkommen till detta välplanerade radhus på familjevänliga Fiskarhöjden i Saltsjöbaden! Här bor du med en härlig känsla av ljus och rymd tack vare dess genomgående ljusinsläpp med både närhet till vattnet och naturen som kommunikationer till slussen på 15min, centrum med butiker och marina.

Här välkomnas du av en stor terass där du finner en social plats som möjliggör till trevlig tillvaro där du både kan fika eller grilla med sol nästan hela dagen tack vare dess läge i sydost. Dessutom finner du bostadens separata förråd här med gott om plats för trädgårdsredskap och annat som kan behövas.

Entréplan med öppna sociala ytor, hall med god förvaring och ett generöst familjekök som är fullt utrustat maskinellt där du finner goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Bostadens helkaklade gästtoalett med bra förvaringsskåp, handfat och toalett finner vi i anslutning till hallen. Vidare från köket finner ni bostadens väl tilltagna vardagsrum med plats för hela familjen med god möjlighet till möblering. Vardagsrummet förlängs av en stor stor uteplats helt skyddat från insyn. Här har du naturen som nästa granne och kan njuta av mysig kvällssol.

På övervåningen finner vi fyra stycken sovrum, badrum och ett förråd . I sovrummen finns gott om plats för både dubbelsäng och garderober. Från master bedroom når vi också bodstadens väl tilltagna balkong i högt läge. På övre plan har vi också husets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin, handfat, toalett och gott om förvaring samt till sist ett extra förråd/walk in closet där vi också når husets vind.

Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Intresseanmälan
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Pilkgatan 13, Kommande i Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka
Planlösning från Pilkgatan 13, Kommande i Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad