Såld

Luthagen, Uppsala

Pelargatan 22

Slutpris: 2 150 000 kr

Pelargatan 22

Välplanerad tvåa med fint läge i huset, balkong mot innergård & hiss från markplan.

Välplanerad 2:a i populära Luthagen. Genomtänkt och praktisk planösning med genomgående hög standard. Lägenheten erbjuder kök och vardagsrum i halvöppen planlösning, sovrum, rymlig balkong mot gården och ett väl tilltaget badrum med tvättmöjligheter. Här bor du med endast 5-10 minuters cykelavstånd till Ekonomikum!

Vid det nya och närbelägna torget "Mimmi Ekholms plats" i närområdet finns bl.a. apotek, gym, ICA-affär samt Nelins välsorterade mataffär. Naturen finns "runt knuten" och du bor nästan granne med Stabbyskogen som har ett belyst motionsspår. Det är bekvämt cykelavstånd till city och det finns goda bussförbindelser med busslinjer mot bl.a. city och resecentrum. Närhet till Fyrishov som erbjuder allt från äventyrsbad, gym och bowlinghall till minigolf. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala.

MIssa inte denna bostad, kontakta mäklaren redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pelargatan 22, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad