Såld

Luthagen, Uppsala

Pålgatan 12

Slutpris: 3 540 000 kr

Pålgatan 12

VÄLPLANERAD FYRA MED UTEPLATS & FÖRRÅD VID UTEPLATSEN.

Planlösningen är modern och har en välkomnande hall, luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier, rymligt kök med plats för stort matbord, två badrum där ena med tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta finns tre sovrum med gott om förvaring, ljusinsläpp och plats för det man kan önska sig. Till lägenheten hör ett källarförråd och förråd vid uteplatsen.

Här bor ni i ett stadsnära område med naturen runt knuten. Till stadskärnan är det promenadavstånd eller ännu bättre cykelavstånd om man inte önskar ta bussen som går utanför på gatan. Om du är bilburen tar du dig enkelt upp på E4:an via Bärbyleden och slipper således rödljusen i stadskärnan. Närhet till fina Stabbyskogen med motionsspår, livsmedelsbutiker, konditori, gym, restauranger och övrig service vid Mimmi Ekholms-plats. Både förskolor och skola inom några få minuters gångväg.

Varmt välkomna på visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pålgatan 12, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad