Såld

Centrum, Uppsala

Östra Ågatan 41 B

Slutpris: 3 190 000 kr

Östra Ågatan 41 B

Charmig och fin 1800-talslägenhet med centralt läge

Bo i en av Uppsalas vackraste byggnader och med ett utsökt läge mitt i stadskärnan.

Välkommen till denna mycket tilltalande 1800-talslägenhet som är modernt renoverad med bibehållen charm och känsla. Här bor ni på andra våningen i det lugna gårdshuset med stora fönster mot den skyddade gården. Bland de tidstypiska detaljerna kan nämnas de höga, spröjsade och nyrenoverade fönsterna med djupa nischer, höga golvsocklar, kakelugn (ej fungerande) och en takhöjd om hela 3,3 m.

Planlösningen ger dig hall med förvaring, ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, kök med kakelugn och matplats, ett renoverat och fräsch badrum samt ett sovrum mot gården.

Lummig och skyddad gårdsmiljö med möbler och grillmöjligheter. Byggnaden uppfördes mellan år 1850-1870 och är behagligt belägen mellan gågatan och Fyrisån. Detta i kombination med behagligt gångavstånd till centralstationen gör läget till ett av de mest åtråvärda i Uppsala. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett mycket rymligt förråd.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östra Ågatan 41 B, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad