Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Öster Mälarstrands allé 131A

Slutpris: 2 825 000 kr

Öster Mälarstrands allé 131A

Välplanerad 3:a med stor uteplats!

Varmt välkommen till Öster Mälarstrands allé 131A och denna välplanerade trerummare med en trallad och stor uteplats!

Parkettgolv, goda förvaringsmöjligheter och ett härligt ljusinsläpp är genomgående i hela bostaden! Fördelar sig över en inbjudande hall med klinkergolv och en klädkammare för förvaring, ett master-sovrum som är rymligt och med skjutgarderober, ett sovrum som nås från vardagsrummet med en egen klädkammare, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter, ett stilrent kök från Vedum som är utrustat med allt man behöver och sist men inte minst de fantastiska sociala ytorna som består av matplats och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en uteplats om ca 37kvm! Till lägenheten hör ett källarförråd.

Västerås mest eftertraktade läge där du har allt inom räckhåll. Härliga promenadstråk längs Mälaren, restauranger och badplats är bara några exempel på vad som finns att tillgå.

Välskött förening med god ekonomi. Där ingår även digital-TV samt bredband, övernattningslägenhet finns att hyra och gott om parkeringar. Tvättstuga och relax med bastu och jacuzzi finns även i huset. Låga el-kostnader tack vare föreningens solcellsanläggning som installerades 2021.

Välkommen att höra av dig till mäklaren för mer info!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Öster Mälarstrands allé 131A, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad