Såld

Ekeby, Uppsala

Oslogatan 125

Slutpris: 2 185 000 kr

Oslogatan 125

Välkomna till denna trevliga lägenhet med egen ingång och uteplats i populära Ekeby. Lägenheten är i genomgående gott skick och har ett lugnt läge i föreningen vid en återvändsgata.

Lägenheten har en välkomnande hall med stor klädkammare som idag används som arbetsrum, trevligt kök med stor matplats, vardagsrum med utgång till stor uteplats, sovrum med gott om förvaring i skjutgarderob, samt totalrenoverat badrum med dusch. Lägenheten har genomgående ljusa och fina ytskikt.

På Oslogatan 125 bor ni med suveränt läge i barnvänligt område med närhet till livsmedelsbutik, bussförbindelser, förskola och naturen i Hågadalen. Nära till träning på Friskis & Svettis i Ekeby.

Varmt välkomna till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Oslogatan 125, Såld i Ekeby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad