Såld

Västra Orminge, Nacka

Ornövägen 32

Slutpris: 1 495 000 kr

Ornövägen 32

Nu finns möjligheten att köpa en väldisponerad 1.5-rumslägenhet om 37 kvm med stort ljusinsläpp!

Det första som man möts av är det generösa ljusinsläppet som strömmar in genom de stora fönsterpartierna. Det skapar en öppen och ljus atmosfär genom lägenheten. Från vardagsrummet har du tillgång till en väl tilltagen balkong, där du kan njuta av grönskan i ett ostört läge.

Köket är rymligt och kommer med alla nödvändiga bekvämligheter för den moderna livsstilen. Här har man gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Planlösningen skapar naturliga avgränsningar mellan vardagsrum, kök och sovalkov, samtidigt som den bevarar den öppna känslan. I hallen finns det gott om plats för förvaring i flertalet garderober.

För den naturintresserade är det enkelt att ta sig till badsjöar och omgivande natur, vilket erbjuder en fridfull miljö för avkoppling. Dessutom har du nära till Orminge centrum med sitt stora utbud av butiker och bekväma busskommunikationer, vilket underlättar vardagen.

Varmt välkommen på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ornövägen 32, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad