Såld

Västra Orminge, Nacka

Ornövägen 26

Slutpris: 1 825 000 kr

Ornövägen 26

Nu saluförs en av de bästa 37 kvm i hela Orminge!

- Balkong i västläge med eftermiddag/kvälssol
- Insynsfritt!
- Nyrenoverad lägenhet med alla rätt!

Välkomna en trappa upp till denna mycket trivsamma lägenhet. Här bor man i ett fantastiskt läge med stort ljusinsläpp, öppen planlösning, sovalkov med industrivägg samt balkong i västläge med behaglig eftermiddag/kvälssol. Lägenheten är helt insynsfri och utsikten mot parkområden och grönska gör den väldigt trivsam. Här är det bara att flytta in med ett genomgående fint skick och stilsäkra materialval.

Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ornövägen 26, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad