Såld

Västra Orminge, Nacka

Ornövägen 20

Slutpris: 1 550 000 kr

Ornövägen 20

Här har du en lägenhet med alla rätt!

- Utbyggt kök med lyxig bänkskiva i natursten
- Unik planlösning
- Balkong i västläge
- Bland den lägsta avgiften i området med värme, vatten, bredband, tv inkluderat!

Varmt välkomna en trappa upp till denna mycket fina lägenhet. Här bor man i en bostad som har det lilla extra och det märks att säljaren har renoverat detta hem med omsorg.

Direkt när man kliver in möts man av den hemtrevliga känslan som karaktäriserar hela lägenheten. Den rymliga hallen tar dig vidare in till vardagsrummet och hjärtat i bostaden. Här nås detta imponerande kök som är utbyggt med större ytor för matlagning och förvaring ända upp till tak. Stilrena färger blandas med exklusiva materialval så som bänkskiva i fin natursten och vinkyl. Från vardagsrum nås även den härliga balkongen i västläge samt sovalkoven med plats för säng och skrivbord.

Hallen har mycket god förvaring i originalgarderober och städskåp. Helkaklat badrum med extra stor spegel med förvaring och kommod. Här finns även plats för tvättmaskin. Externt förråd ingår.

Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkomna på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ornövägen 20, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad