Såld

Västra Orminge, Nacka

Ornövägen 16

Slutpris: 1 500 000 kr

Ornövägen 16

- Toppenläge i området med fri sikt och västläge på balkong
- Bland de lägsta avgifterna i området
- Föreningen har en gemensam Bastu och tvättstuga, renoverades 2022.

Välkommen hem till denna trivsamma lägenhet om 37 kvm!

Högst upp i huset erbjuds en fin utsikt och en härlig balkong i västläge där man kan njuta av solen efter jobbet. Lägenheten har en välplanerad layout med rymligt kök och vardagsrum med plats för matbord och stor soffa. Mysig sovalkov med plats för säng och skrivbord. Helkaklat badrum med badkar, wc och handfat. Här finns även plats för tvättmaskin. Gott om plats i garderober i hallen samt externt förråd som ingår.

Här bor man med en låg avgift vilket gör att du inte behöver oroa dig för höga boendekostnader.Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkomna på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ornövägen 16, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad