Såld

Västra Orminge, Nacka

Ornövägen 10

Slutpris: 1 625 000 kr

Ornövägen 10

Nu saluförs denna välplanerade lägenhet med unik karaktär!

Denna välkomnande 1,5-rums lägenhet om 37 kvadratmeter erbjuder en trevlig atmosfär och ett lugnt läge högt upp i huset. Köket utmärker sig med en unik stenvägg som ger en särskild prägel till hela lägenheten. Här finns även även en snygg köksö som passar perfekt till förvaring och matlagning.

Balkongen erbjuder en rogivande utsikt över grönska och ger fullständig avskildhet utan insyn. Helkaklat badrum med tvättmaskin och gott om utrymme med förvaring i hallen. Det ingår dessutom ett externt förråd.

För den naturintresserade är det enkelt att ta sig till badsjöar och omgivande natur, vilket erbjuder en fridfull miljö för avkoppling. Dessutom har du nära till Orminge centrum med sitt stora utbud av butiker och bekväma busskommunikationer, vilket underlättar vardagen.

Detta är en smart planerad bostad med en speciell touch. Välkommen att upptäcka allt den har att erbjuda!

Välkommen till visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ornövägen 10, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad