Kommande bostad

Kolvik, Värmdö

Örnklovägen 9A

  • price tag icon 8 553 kr / månad
  • Bostadsrättsparhus
5 495 000 kr
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 149 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 8 553 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Örnklovägen 9A

Vackert parhus med stor uteplats och insynsfritt läge

I populära Kolvik erbjuds nu möjligheten att förvärva detta gedigna parhus i bostadsrättsform med generös tomtyta i soligt och naturnära läge. Här bor ni med interiörmässigt hög kvalité, bra planlösning och flera rum för hela familjen. 149 kvm boarea fördelat på 6 rum varav 4 är sovrum. Altanen sträcker sig runt hela bostaden med en insynsskyddat del utanför vardagsrummet med plats för loungegrupp i sydväst-läge med vacker bergsknall och skogsdunge framför. Här kan ni följa solen från tidig morgon till kväll. Intill altanen har ni dessutom en fin gräsyta för barnen och leka på och även föreningens största uppfart med plats för flera bilar, optimalt när vänner och släkt är på besök. Förvaringsutrymmen finns främst i det rymliga förrådet på infarten, förrådet under trappan och även i kattvindarna på vindsplan.

Som medlem i Brf Örnklovägen kan du använda den stora gemensamma gräsytan vid vattnet, badbryggan, bastun och den stora grillplatsen. Här finns även möjlighet till båtplats i Torsbyfjärden via Kolviks samfällighet.

Det är nära gångavstånd till buss, mataffär och restauranger. Kolvik, som ligger kustnära i anslutning till Hemmesta centrum, är ett av de populärare områdena på Värmdö. Här finns kupperad terräng och närhet till havet. Bara några minuter från bostaden går direktbuss till Slussen på ca 35 minuter.

Intresseanmälan
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Örnklovägen 9A, Kommande i Kolvik, Värmdö
Planlösning från Örnklovägen 9A, Kommande i Kolvik, Värmdö
Planlösning från Örnklovägen 9A, Kommande i Kolvik, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad