Till salu

Kolvik, Värmdö

Örnklovägen 10C

  • price tag icon 2 814 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 200 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 40 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 814 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Örnklovägen 10C

Minivilla med generös altan i härligt solläge

I den vackra och populära villaidyllen Kolvik finns nu äntligen en minivilla i härligt solläge till försäljning. Här bor du med vy över grannskapet och en omfattande altan som erbjuder generösa sällskapsytor med plats för både familj och vänner.

I studiohusen har arkitekten tagit tillvara på ytorna in i minsta detalj. Två plan med egen uteplats, kök, badrum, sovalkov och allrum. Du har dessutom en egen parkeringsplats alldeles intill huset. Allt är snyggt inrett med bland annat kök från Ballingslöv, golv i enstavsparkett och vackra spröjsade fönsterpartier. Huvudentrén ligger på övre plan tillsammans med kök och badrum. Via den fina trappan kommer du ner till sovalkov- och allrum som ligger i ett mer diskret läge med ombonad känsla. Här kan du förslagsvis montera upp en vägg för att skärma av och få sovrum och allrum separat. Under trappan finns det bra yta för exempelvis skrivbord eller extra förvaring. Via det generösa fönsterpartiet med dubbeldörrar tar du dig ut till den härliga altanen. Här erbjuds stora sällskapsytor med yta för både loungegrupp, matbord, grill och förvaringsmöjligheter. Via den utanpåliggande trappan har gästerna möjlighet att gå direkt från den parkerade bilen ner till altanen och slå sig ned. Som medlem i Brf Örnklovägen har du dessutom möjlighet att använda föreningens gemensamma bastu vid vattnet. Här finns även gräsyta och grillplats att umgås vid. För den båtintresserade finns också möjlighet till båtplats i Torsbyfjärden via Kolviks samfällighet.

Kolvik är ett underbart område med närhet till natur och hav där du kan ta promenader med hunden eller barnen längs vattnet eller i lugna villaområden. Inom promenadavstånd finns Hemmesta centrum med restauranger och den trevliga matbutiken Coop. Busshållsplatsen ligger ca 250 meter från bostaden med busstrafik som tar dig in till slussen direkt via motorvägen på ca 35 minuter. Välkommen!

Intresseanmälan
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Örnklovägen 10C, Till salu i Kolvik, Värmdö
Planlösning från Örnklovägen 10C, Till salu i Kolvik, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad