Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 9C

Slutpris: 2 300 000 kr

Ormingeringen 9C

- Stor potential med chans att forma din egen bostad
- Gångavstånd till Orminge centrum, bussar och naturområden
- Lugnt område med mycket goda framtidsutsikter
- Stabil förening med lån på endast 3886kr/kvm!

Välkomna till denna välplanerade 3:a i populära Brf Smaragden. Här bor man en trappa upp i i de klassiska "tågvagnarna". Här finns goda möjligheter att sätta sin egna prägel på lägenheten. Lägenheten passar de flesta behov och har ett utmärkt läge med gångavstånd till både Orminge centrum, natur och busskommunikationer. Lägenheten erbjuder två rymlig sovrum, en inglasad balkong, rymligt vardagsrum och ett separat kök. Två badrum och hall med gott om förvaring i garderob och avhängning för ytterkläder. Det finns dessutom externt förråd som ingår.

Detta är den perfekta familjebostaden med direkt närhet till skolor, lekplatser och olika aktiviteter. Orminge Centrum är lättillgängligt med mataffärer, gym, restauranger. Anslutningarna med buss in till Orminge och stan är fantastiska och föreningen har dessutom parkering för den som önskar som utgår från 150 kr/mån beroende på val av parkering! Orminge är ett växande område med lovande framtidsutsikter och närhet till natursköna områden och badsjöar.

Tveka inte att kontakta mäklaren för mer information, och varmt välkommen till visningen!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 9C, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad