Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 8A

Slutpris: 2 250 000 kr

Ormingeringen 8A

- Parkering utanför bostaden från 100kr/mån!
- Lägenhet i genomgående fint skick!
- Inflyttningsredo med flexibelt tillträde
- Inglasad balkong i västerläge med möjlig tillbyggnad av uteplats om ca 9 kvm!
- En av Orminges bästa föreningar underhållsmässigt och ekonomiskt

Välkomna till denna smakfullt renoverade lägenhet i fantastiskt gavelläge. Här är det bara att flytta in med renoverat kök, badrum och fina ytskikt. Balkong i västläge där man kan njuta i kvällsolen!

När man kliver in i bostaden möts man av ett härligt ljusinsläpp från olika väderstreck genom lägenhetens alla rum. Här bor man i en lägenhet som uppfyller de flesta behov med två sovrum, separat walk in closet, renoverat kök och badrum i mycket fint skick och en öppen, social planlösning över kök och vardagsrum. Här ryms stor matgrupp och soffa vilket gör lägenheten perfekt för att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i västläge med utsikt över området och med behaglig eftermiddag/kvällssol.

Ett stort separat förråd finns i direkt anslutning till bostaden. Anslutningarna med buss in till Orminge och stan är fantastiska och föreningen har dessutom parkering för den som önskar som utgår från 100 kr/mån beroende på val av parkering!

Brf Smaragden är en av Orminges bästa föreningar med en mycket stabil ekonomi och endast 3900 lån/kvm. Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in din tid för visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 8A, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad