Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 81, 3tr

Slutpris: 1 510 000 kr

Ormingeringen 81, 3tr

Vacker och ljus bostad med inglasad balkong

En ljus och vacker bostad i Orminges mest populära förening där varje kvadratmeter är välutnyttjad. Den rymliga balkongen, möblerbar och inglasad, blir som ett extra rum och förlänger vardagsrummets utrymme. Smakfullt renoverad och redo att flytta in i. Orminges eftertraktade förening erbjuder enastående ekonomi, övernattningslägenhet, parkering för endast 1500kr/år och balkonger som är 30 cm djupare än i andra föreningar. Avgiften täcker allt, inklusive rabatterad elnäthandel och elförbrukning. Endast hemförsäkringen behöver tecknas separat. En imponerande kombination av förening och bostad!

Den välkomnande hallen har gott om plats för ytterkläder och skor med en stor skjutdörrsgarderob samt plats för krokar/hatthylla. Hallen fungerar som navet som leder till alla rum i bostaden. Vardagsrummet är optimalt planerat för soffa, soffbord och en tv-bänk mot väggen. Balkongen, en förlängning av vardagsrummet, är generös och möblerbar året om tack vare inglasningen. Sovalkoven är effektivt utnyttjad med plats för en 160-säng, nattduksbord och byrå.

Det rymliga och nyrenoverade köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är fullt utrustat med spis, spisfläkt, varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys. Här finns även plats för ett matbord för fyra personer. Det fräscha och välhållna badrummet är komplett med wc, tvättställ, duschkabin samt tvätt/tork. Bostaden inkluderar också ett externt förråd på cirka 3-4 kvm.

- Ljus och yteffektiv 1,5:a med ett ordentligt nyrenoverat kök
- Största balkongerna i Orminge, ca 30 cm djupare än grannföreningarna
- Inga bärande innerväggar, alla går att flytta
- Allt inkluderat i avgiften förutom hemförsäkring
- Fantastiska bussförbindelser
- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm

Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad