Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 81

Slutpris: 1 900 000 kr

Ormingeringen 81

Varmt välkomna till denna fräscha 3:a högt upp i huset!

Här bor man i en unik planlösning med öppna ytor över kök och vardagsrum som ger hela lägenheten mycket ljus och väldigt behaglig. Stilrent, renoverat kök med komplett utrustning. Två bra sovrum med anslutande balkong med inglasning som används som ett extra uterum.

Lägenheten erbjuder även ett förråd/walk in closet som är väldigt rymligt och kan användas efter eget behov. Badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Brf agaten är en av Orminges bästa föreningar med stora renoveringar gjorda och en mycket stabil ekonomi. Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Varmt välkomna på visning - kontakta mäklaren för mer information!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad