Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 77

Slutpris: 2 000 000 kr

Ormingeringen 77

ACCEPTERAT PRIS - Kontakta mäklaren för visning.

Varmt välkomna till en av Orminges finaste föreningar!

Här bor man i en välplanerad bostad om 81kvm som uppfyller de flesta behov. Lägenheten erbjuder 2 rymliga sovrum, stort förråd som kan användas efter behov, badrum och separat kök och vardagsrum med inglasad balkong i anslutning. Balkongen ligger i behagligt söderläge med utsikt över området och grönska. Här kan man njuta större delen av året då den är extra stor med inglasning.

Brf Agaten är en av Orminges mest populära föreningar och har funnits sedan huset byggdes. Ekonomin är mycket stabil och många trivs bra i området. I direkt närhet till bostaden finner man vackra naturområden och badsjöar vid myrsjön och glasbrukssjön. Det finns även bussar med täta avgångar inom några minuters gångavstånd.

Orminge centrum nås på behagligt avstånd och har ett stort utbud av butiker, restauranger, gym och bussar in till stan på ca 20 minuter. Området är expansivt och har mycket goda framtidsutsikter med satsningar på att förbättra centrum med omgivningar.

Varmt välkomna på visning och kontakta mäklaren för mer information!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 77, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad