Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 77

Slutpris: 1 700 000 kr

Ormingeringen 77

Välkommen till denna fina lägenhet om 37 kvm, belägen i en populär bostadsrättsförening med god och stabil ekonomi. Lägenheten har renoverat kök och fina ytskikt, vilket ger en modern och fräsch känsla!

Här kan du njuta av en stor inglasad balkong med bra läge, perfekt för avkoppling eller för att bjuda in vänner och familj. Balkongen ger extra utrymme och skapar en ljus och öppen känsla i lägenheten. Lägenheten erbjuder en smart planlösning med öppen över kök och vardagsrum och separat sovdel med plats för skrivbord och säng. Mycket förvaring i hallen och i externt förråd som ingår.

Detta är en utmärkt möjlighet för den som söker en modern och trivsam lägenhet i en populär bostadsrättsförening!

Kontakta mäklaren för mer information eller för att boka en visning.

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 77, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad