Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 77

Slutpris: 1 700 000 kr

Ormingeringen 77

Äntligen presenteras en lägenhet med alla rätt och denna måste ni uppleva på plats!

- Renoverat kök, badrum och ytskikt.
- Extra stor, inglasad balkong i västläge.
- Bland Orminges bästa föreningar med många stora renoveringar gjorda.

Varmt välkomna en trappa upp till denna lägenhet om 37 kvm som verkligen sticker ut i mängden. Lägenheten är genomgående renoverad med en öppen planlösning över kök och vardagsrum samt en smart sovalkov med en halvvägg som avskiljer. Här finns plats för både en säng och skrivbord. Det som gör att lägenheten utmärker sig i Orminge är ett fint renoverad badrum med golvvärme, stilrena färger, kommod med förvaring, dusch, vägghängd WC samt tvättmaskin

Brf agaten är en av Orminges bästa föreningar med stora renoveringar gjorda och en mycket stabil ekonomi. Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Varmt välkomna på visning till denna pärla - kontakta mäklaren för mer information!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 77, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad