Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 77, 2/2tr

Slutpris: 1 950 000 kr

Ormingeringen 77, 2/2tr

- Bland föreningens bästa läge, högst upp i huset
- Stor, inglasad balkong med sol från lunch till kväll
- Renoverat kök
- Allt ingår i avgiften: värme, vatten, kabeltv-grundutbud, bredband och elhandelns-avgiften
- Populär förening med stora renoveringar gjorda

Välkommen till en av Orminges mest trivsamma lägenheter om 37kvm. Nu är det dags för nästa ägare att stortrivas. Här bor man i en välplanerad lägenhet med en fantastisk balkong i västläge med utsikt över området. Här kan man njuta under större delen av året då den är inglasad och extra stor jämfört med andra föreningar i Orminge. Stambytt kök i stilrena färger med anpassad bänkskiva i sten och även rostfritt stål. Genomgående parkettgolv i kök och vardagsrum. Hallen erbjuder elegant golv i sten av den mörkare tonen. Badrum med kakel på väggar, kommod och spegel med förvaring samt dusch. Till skillnad liknande lägenheter i andra föreningar i området har lägenheten även en golvbrunn!

Brf agaten är en av Orminges bästa föreningar med stora renoveringar gjorda och en mycket stabil ekonomi. Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Välkommen på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 77, 2/2tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad