Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 74

Slutpris: 2 800 000 kr

Ormingeringen 74

Välkommen en trappa upp till Ormingeringen 74 och populära föreningen Brf Agaten. Här bor man i ett av det bästa läget i området. Välplanerad hörnlägenhet med stort ljusinsläpp och balkong i söderläge gör lägenheten väldigt trivsam. Lägenheten är fördelad på två sovrum, separat kök, rymligt vardagsrum med inglasad balkong med utsikt över grönområde.

Brf agaten är en av Orminges bästa föreningar med stora renoveringar gjorda och en mycket stabil ekonomi. Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

- Lägenhet som sällan kommer ut till salu i föreningen
- Ingen insyn, hörnläge och mycket ljusinsläpp
- Stor inglasad balkong i söderläge
- En av Orminges bästa föreningar underhållsmässigt och ekonomiskt
- Allt ingår i avgiften: värme, vatten, kabeltv-grundutbud, bredband och elhandelns-avgiften.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in din tid för visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 74, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad