Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 74

Slutpris: 1 530 000 kr

Ormingeringen 74

Populär 37 kvm i ett av områdets bästa lägen!

- Extra stor, inglasad balkong i bra läge med rogivande utsikt över parkområden
- Genomgående fint skick
- Optimal planlösning för den lilla bostaden
- Källarförråd ingår!
- Flexibelt tillträde

Välkomna en trappa upp till denna tilltalande 1.5:a!

Lägenheten har ett stilrent kök från 2021 med komplett utrustning och plats för matgrupp. Vardagsrum är rymligt med plats för stor soffa, TV med bänk och en smart, mysig sovalkov i anslutning. Mycket god förvaring i hall i flertalet garderober. Badrum med kaklade väggar, utrustat med dusch (och golvbrunn), tvättmaskin, WC, handdukstork och en kommod.

Här bor man i en av de största och mest populära föreningarna i Orminge. Extra stora balkonger, nya fönster, portar, målning av trapphus och ett allmänt väl omhändertaget område erbjuds här. Brf agaten är en av Orminges bästa föreningar med stora renoveringar gjorda och en stabil ekonomi. Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området.

Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Kontakta mäklaren för att anmäla din tid till visning - Välkommen!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 74, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad