Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 74, 2tr

Slutpris: 1 950 000 kr

Ormingeringen 74, 2tr

Renoverad lägenhet med separat sovrum och ett av områdets bästa läge!

Välkommen högt upp i huset till Ormingeringen 74 och populära föreningen Brf Agaten. Här bor man i ett av det bästa läget i området. Välplanerad lägenhet med stort ljusinsläpp och härlig balkong gör lägenheten väldigt trivsam. Lägenheten är fördelad på ett separat sovrum, rymligt kök, vardagsrum med inglasad balkong med utsikt över grönområde.

- Högt upp i huset med bra läge i området
- Genomgående fint skick
- Stor inglasad balkong med utsikt över grönska
- En av Orminges bästa föreningar underhållsmässigt och ekonomiskt
- Allt ingår i avgiften: värme, vatten, kabeltv-grundutbud, bredband och elhandelns-avgiften
- Flexibelt tillträde

Brf agaten är en av Orminges bästa föreningar med stora renoveringar gjorda och en mycket stabil ekonomi. Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ormingeringen 74, 2tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad