Såld

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 74

Slutpris: 2 050 000 kr

Ormingeringen 74

Varmt välkomna till denna oslipade diamant i en av Orminges bästa föreningar!

Här bor man i en välplanerad bostad med två sovrum med gott om utrymme, rymligt vardagsrum med inglasad balkong som kan användas stora delar av året. Här har man dessutom fin utsikt över grönska och gångstråk i söderläge. Rymligt kök i original med gott om plats för matlagning och magrupp. Det finns även ett stort förråd i bostaden som inte är inräknat i boarean som går att använda efter eget behov.

Föreningen har genomgått många stora renoveringar och är en av Orminges mest populära föreningar. Här bor man i direkt närhet till naturområden, badsjöar, skolor och bussar med mycket bra kommunikationer. Orminge centrum är beläget mycket nära och erbjuder allt som behövs inom service och kommunikationer in till city.

Varmt välkomna!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad