Till salu

Västra Orminge, Nacka

Ormingeringen 70

2 095 000 kr
area icon Yta
  • 61 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 351 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1970
Ormingeringen 70

- Extra stor, inglasad balkong i högt läge
- Högst upp i huset
- En av Orminges bästa föreningar underhållsmässigt och ekonomiskt

Det som utmärker lägenheten är den smarta planlösningen och den stora inglasade balkongen med utsikt över innergården. Här kan man umgås och koppla av under stora delar av året och den kan användas som ett extra rum.

Här är det lätt att trivas! Bostaden erbjuder två sovrum, vardagsrum med inglasad balkong i anslutning, förråd/walk in closet, rymligt badrum med tvättmaskin samt en hall med gott om plats för avhängning. Fullt utrustat kök i original med gott om plats för matgrupp med moderna vitvaror och diskmaskin.

Brf Agaten är en av Orminges bästa föreningar med stora renoveringar gjorda och en stabil ekonomi. Många av de boende trivs väldigt bra och bor länge i området. Utanför lägenheten finns flertalet naturområden, busshållplats och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in din tid för visning!

Intresseanmälan

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad